Feest laten organiseren

Feest laten organiseren

Viert uw zoon/dochter binnenkort haar communiefeest/lentefeest of wil u van uw trouwfeest een spectaculaire dag maken?
Of denkt u er aan om uw werknemers in de watten te leggen met een amusant bedrijfsfeest? Laat uw event dan organiseren door Eventinators.

Feest laten organiseren

Een goede voorbereiding is belangrijk voor het slagen van uw evenement! Vaak ontbreekt mensen de tijd om een evenement gedetailleerd voor te bereiden of wil men kunnen genieten van het feest zonder gestresseerd op het feest te lopen. Eventinators heeft de ultieme formule om uw event te laten slagen:

    • Eigen professioneel materiaal: tenten, tafels, stoelen, springkastelen, … zodat de totaalprijs sowieso een stuk lager ligt dan wanneer je alles bij verschillende leveranciers huurt.
    • De kennis om events te organiseren. Naast een bachelor opleiding “eventmanagement” hebben ze ook al de nodige expertise opgebouwd door het zelf organiseren van evenementen (communiefeesten, trouwfeesten, quizavonden, theatervoorstellingen, fuiven, privé-events, ..).
    • Een strakke voorbereiding en dit steeds in samenspraak met de klant alsook een goede opvolging op de dag van het evenement. Kortom: iedere aanvraag wordt op maat van de klant bekeken!

event organisatie

Eventinators “We Pimp your event”

Of het nu gaat om een klein feest of een groot evenement, Eventinators zal zich voor alles 100% inzetten. Er wordt getracht om de wensen van de klant in te vullen dit passend naargelang het vooropgestelde budget. Naast eventorganisatie verhuurt Eventinators ook professionele tenten, springkastelen alsook feestmateriaal. Door hun jarenlange ervaring weet Eventinators welke tent geschikt is voor welk evenement.

Starshade_pagodetent

Heeft u binnenkort iets te vieren en wil u dit in stijl doen ? Neem dan vlug contact met ons op!

This post was written by
Comments are closed.