Feesttent huren Brugge

Feesttent huren Brugge

Wij Belgen zijn steeds te vinden voor een feestje! Al maakt het Belgische weertje het ons niet altijd even makkelijk hiervoor. Laat het feesten hier niet voor en huur degelijke feesttenten bij Eventinators. Eventinators verhuurt feesttenten voor iedere gelegenheid. Of het nu gaat over een klein tuinfeest of een groot bedrijfsfeest: “Eventinators pimps your event !”

Wij leveren in Brugge en omstreken ( Maldegem, Knokke, Zedelgem, Blankenberge, Oostende, Beernem, Zeebrugge, Torhout, …)

Feesttent huren Brugge

Eventinators staat garant voor degelijk en stevig materiaal en niet voor partytenten die de Belgische temperaturen niet aan kunnen.
Alle feesttenten bestaan uit een alu-constructie of ijzeren constructie.
Er is voor ieder evenement een aangepaste tent verkrijgbaar:

  • Kadertenten: Deze zijn verkrijgbaar in diverse formaten. Dit in kleine formaten voor zo’n 40 personen tot 800 personen.
  •  Pagodetenten: Elegante tenten die uw feest nog net dat tikkeltje meer geven. Gaande van 5m op 5m tot 5m op 25m. Deze tenten zijn ook leuk te combineren met kadertenten.
  • Starshade: Een stervormige tent die een aparte sfeer creëert op uw feest! Leuk voor een receptie of een walking dinner maar zeker ook om een losse tuinparty in te houden.

Naast een uitgebreid gamma aan feesttenten heeft Eventinators ook nog tafels, stoelen, receptietafels, barkrukken, verwarmingstoestellen, houten vloeren en springkastelen in zijn gamma!

Feesttent + Totaalorganisatie

Huurt u een tent bij Eventinators en wil u zich van de rest van de organisatie van uw feest ook niets aantrekken? Dan neem zeker contact met hun op! Ze hebben namelijk nog een extra troef in handen dat ze instaan voor de totaalorganisatie van uw event. Indien u liever uw feest in een feestzaal organiseert is dit ook geen probleem voor Eventinators. Ze zorgen ervoor dat uw evenement er op een creatieve manier bovenuit springt!

Binnenkort een feestje en u bent op zoek naar een tent of naar een organisator van uw evenement ? Neem dan vlug contact met ons op!

This post was written by
Comments are closed.