Feesttent huren West-Vlaanderen

Feesttent huren West-Vlaanderen

Iedereen is wel te vinden voor een feestje! Al maakt het Belgische weertje het ons niet altijd even makkelijk hiervoor. Laat dit niet aan uw hart komen en huur mooie en stevige feesttenten bij Eventinators. Eventinators verhuurt feesttenten voor ieder evenement, klein of groot!

“Eventinators pimps your event !”

Wij leveren in West-Vlaanderen en zijn momenteel vooral actief in volgende regio’s: Brugge,  Maldegem, Knokke, Zedelgem, Blankenberge, Oostende, Beernem, Zeebrugge, Torhout, Roeselare, …

Feesttent huren West-Vlaanderen

Voor degelijke, stevige tenten staat Eventinators garant! Deze kwaliteit van tenten kan slechte weersomstandigheden perfect aan.
Alle feesttenten bestaan uit een alu-constructie of ijzeren constructie.
Er is voor ieder evenement een passende tent verkrijgbaar:

  • Kadertenten: Deze zijn verkrijgbaar in diverse formaten. Dit in kleine formaten voor zo’n 40 personen tot 800 personen.
  •  Pagodetenten: Elegante tenten die uw feest nog net dat tikkeltje meer geven. Gaande van 5m op 5m tot 5m op 25m. Deze tenten zijn ook leuk te combineren met kadertenten.
  • Starshade: Een stervormige tent die een aparte sfeer creëert op uw feest! Leuk voor een receptie of een walking dinner maar zeker ook om een losse tuinparty in te houden.

Naast een uitgebreid gamma aan feesttenten heeft Eventinators ook nog tafels, stoelen, receptietafels, barkrukken, verwarmingstoestellen, houten vloeren en springkastelen in zijn gamma.

Binnenkort een feestje en u bent op zoek naar een tent of naar een organisator van uw evenement ? Neem dan vlug contact met ons op!

 

 

This post was written by
Comments are closed.