Pagodetent huren Brugge

Pagodetent huren Brugge

Ben je de traditionele kadertenten wat beu ? Op zoek naar een vernieuwende tent met een stijlvolle uitstraling ? Dan is een pagodetent misschien wel DE geschikte oplossing.
Eventinators verhuurt pagodetenten in de omgeving van Brugge, Maldegem, Zedelgem, Oostkamp, Torhout, Knokke, Oostende, Beernem, Blankenberge en daarbuiten…

Pagodetent huren Brugge

Door de elegante “smurfachtige” top is een pagodetent een echte blikvanger op evenementen. Het zorgt voor een gezellige en elegante uitstraling waardoor uw feest er wat bovenuit zal springen.

Ben je van plan om een kleinschalig tuinfeest  te organiseren en heeft u niet veel ruimte ?
Dan is 1 zo’n pagodetent een ideale oplossing. Met de oppervlakte van 5m op 5m kan je immers plaats bieden aan zo’n 25 zittende gasten of 50 personen staand. Daarnaast zijn deze tenten vervaardigd uit zeer stevig materiaal (alu-constructie) waardoor deze stukken sterker zijn dan de standaard party-tentjes.
Ga je voor een groter evenement of bedrijfsfeest dan bestaat er de mogelijkheid om meerdere pagodetenten aan elkaar te koppelen met afsluitbare goten zodat er geen spatje water binnen in de tent komt. Dit kan gaan tot een afmeting van 5m op 25m.

Binnenkort een event waarvoor u een toffe en stevige tent nodig heeft ?

Neem dan gerust contact met ons op!

 

 

This post was written by
Comments are closed.