Steigerhouten meubelen huren West-Vlaanderen

Steigerhouten meubelen huren West-Vlaanderen

Wil u geen typische receptietafels of barstoelen op uw evenement en graag een eyecatcher door stijlvolle meubels op uw feest/event te gebruiken? Dan zijn steigerhouten meubelen hetgeen u zoekt. Onze steigerhouten meubelen worden gemaakt uit hoogwaardig en stevig materiaal dat direct in het oog zal springen.

Steigerhouten bartafel

Trendy, zeer kwalitatieve steigerhouten bartafel bestaande uit een zeer stevige voet en mooi afgewerkt blad van 70cm x 70cm dat behandeld werd met een nano-coating waardoor bij het morsen alles netjes kan opgeveegd worden en de tafel er mooi blijft uitzien.
Ideaal voor een staande receptie op uw trouwfeest of gezellig aan te praten tijdens uw tuinfeest. Maar ook om lekker aan te dineren met hoge bartafels.

DSC03134

steigerhouten bartafel

Steigerhouten barkruk

Trendy, zeer kwalitatieve steigerhouten barkrukken. Deze krukjes bestaan uit hoogwaardig steigerhout uit Noorwegen en zijn enorm stevig. Afmeting: 38 x 38 x 75cm.
Verkrijgbaar met een zwart of groen kussentje.

steigerhouten barkruk

Steigerhouten zitblokken + bijpassend steigerhouten tafeltje

Een knusse, stijlvolle lage lounge hoek wordt in een mum van tijd gecreëerd met deze zeer mooie afgewerkte steigerhouten blokken en bijpassend steigerhouten tafeltje. Ideaal voor allerlei soorten feesten, beurzen of gewoon bij u thuis in de tuin!
Afmeting zitblokken: 38 x 38 x 41cm – verkrijgbaar met een zwart of groen kussentje
Afmeting laag tafeltje: 57 x 57 x 41 cm

DSC03139

 

 

 

 

 

 

DSC03146

 

 

 

 

 

 

 

steigerhouten lounge set laag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wenst u meer informatie over het huren van steigerhouten meubelen? Neem dan contact op met ons.

This post was written by
Comments are closed.