Tent huren

Tent huren

Geef toe, welke Belg ontziet het om te feesten? Lekker eten, drinken en ontspannen we doen niet liever.

Al is het in ons land niet altijd evident om droog te feesten. Laat dit niet aan uw hart komen en huur mooie en stevige tenten bij Eventinators. Eventinators verhuurt feesttenten voor ieder evenement, klein of groot!

“Eventinators pimps your event !” en is uw redder in nood bij wat minder weer!

Wij leveren in West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen en zijn momenteel vooral actief in volgende regio’s: Brugge, Maldegem, Knokke, Zedelgem, Blankenberge, Oostende, Beernem, Zeebrugge, Aalter, Torhout, Roeselare, …

Tent huren ?

Voor degelijke, stevige tenten staat Eventinators garant! Deze kwaliteit van tenten kan slechte weersomstandigheden perfect aan.
Alle tenten bestaan uit een sterke alu-constructie of ijzeren constructie.

Voor ieder event is er een geschikte tent te verkrijgen bij Eventinators:

  • Kadertenten: Deze zijn verkrijgbaar in diverse formaten. Dit in kleine formaten voor zo’n 40 personen tot 800 personen.
  •  Pagodetenten: Elegante tenten die uw feest nog net dat tikkeltje meer geven. Gaande van 5m op 5m tot 5m op 25m. Deze tenten zijn ook leuk te combineren met kadertenten.
  • Starshade: Een stervormige tent die een aparte sfeer creëert op uw feest! Leuk voor een receptie of een walking dinner maar zeker ook om een losse tuinparty in te houden.

Naast een uitgebreid gamma aan feesttenten heeft Eventinators ook nog tafels, stoelen, bartafels met hoezen, barkrukken, verwarmingstoestellen, houten vloeren en springkastelen in zijn gamma.

Tent huren + uw feest uit handen geven ?

Wil u naast het huren van een tent ook geen organisatiestress ? Dit kan perfect door alles in handen van Eventinators te geven! Eventinators is gespecialiseerd in het organiseren van feesten en dit gaande van bedrijfsevents tot communiefeesten ,huwelijksfeesten, babyborrels, …
Door de reeds opgebouwde kennis op vlak van event organisatie alsook het bezitten van kwalitatief materiaal kunnen we uw feest tot in de puntjes laten uitblinken. Daarnaast zal de kostprijs ook een stuk lager liggen daar er zoveel mogelijk bij dezelfde leverancier gehaald wordt.

Binnenkort een feestje en u bent op zoek naar een tent of naar een organisator van uw evenement ? Neem dan vlug contact met ons op!

This post was written by
Comments are closed.