Tentenverhuur Brugge

Tentenverhuur Brugge

Bent u op zoek naar een kwalitatieve tent voor uw evenement in regio Brugge, Knokke, Oostende, Oostkamp, Beernem, Zedelgem of daarbuiten? Dan moet u bij Eventinators zijn.
Wij staan in voor het verhuren van tenten aan scherpe prijzen.

Tentenverhuur Brugge

Bij Eventinators kan u diverse tenten huren aangepast aan uw evenement. Of het nu gaat om een tuinfeest, communiefeest, trouwfeest of bedrijfsevenement wij kunnen u de juiste tent aanraden zodat uw gasten zich op en top kunnen amuseren.

Eventinators staat in voor de verhuring van volgende tenten:

  • Kadertenten: Dit zowel in aluminium constructie als ijzeren constructie. Door deze stevige constructie zijn onze tenten geschikt voor diverse weersomstandigheden. Kadertenten kunnen een mooie oplossing bieden voor heel wat evenementen. Bij aankleding van deze tent, creëert men een aparte uitstraling. Er zijn diverse afmetingen beschikbaar zodat elk feest een succes wordt.
  • Pagodetenten: Klassevolle tenten die uw feest net dat ietsje meer geven. Door de in het oog springende daktop wordt deze pagodetent direct opgemerkt en krijgt het feest een exclusief karakter. Diverse formaten zijn mogelijk gaande van een 5m op 5m tot 20m op 5m.
  • Starshade: Indien u op uw evenement een echte eyecatcher wil dan is de starshade een absolute aanrader. Deze starshade kan voor heel wat gelegenheden gebruikt worden. Bij iets frissere temperaturen kan deze tent gesloten worden. Ook bij zeer warme temperaturen is de starshade een perfecte manier om voor wat verkoeling te zorgen. De starshade kan zowel op gras als op een harde ondergrond geplaatst worden. Deze tent heeft een diameter van 16m.

Tentenverhuur Eventinators staat garant voor een optimale service

Klantentevredenheid wordt door Eventinators hoog in het vaandel gedragen. Wij proberen elke klant op maat te helpen en mee te denken welke tentenuitrusting het best in het kader van het evenement past. Indien er getwijfeld wordt als een tent kan staan, komen we dit vooraf opmeten. Voor de opbouw en afbouw wordt er in samenspraak met de klant overlegd wanneer dit best zou gebeuren.

Bekijk nu onze diverse tenten en contacteer ons gerust indien u vragen heeft!

This post was written by
Comments are closed.