Tentenverhuur Oostende

Tentenverhuur Oostende

Op zoek naar een mooie en kwalitatieve tent in regio Oostende? Dan moet u bij Eventinators zijn.
Eventinators staat in voor de verhuring van professionele tenten en feestmateriaal in Oostende, Brugge en andere plaatsen in West & Oost – Vlaanderen.

Tentenverhuur Oostende

Bij Eventinators kan u verschillende soorten tenten huren aangepast aan uw feest. Of het nu gaat om een privéfeest, communie, trouwfeest of een opendeurdag wij kunnen u de juiste tent adviseren zodat u en uw gasten zich goed kunnen amuseren.

Eventinators staat in voor de verhuring van volgende tenten:

  • Kadertenten: Dit zowel in aluminium constructie als ijzeren constructie. Door deze stevige constructie zijn onze tenten geschikt voor diverse weersomstandigheden. Kadertenten kunnen een mooie oplossing bieden voor heel wat evenementen. Bij aankleding van deze tent, creëert men een aparte uitstraling. Er zijn diverse afmetingen beschikbaar zodat elk feest een succes wordt.
  • Pagodetenten: Klassevolle tenten die uw feest net dat ietsje meer geven. Door de in het oog springende daktop wordt deze pagodetent direct opgemerkt en krijgt het feest een exclusief karakter. Diverse formaten zijn mogelijk gaande van een 5m op 5m tot 25m op 5m.
  • Starshade: Indien u op uw evenement een echte eyecatcher wil dan is de starshade een absolute aanrader. Deze starshade kan voor heel wat gelegenheden gebruikt worden. Bij iets frissere temperaturen kan deze tent gesloten worden. Ook bij zeer warme temperaturen is de starshade een perfecte manier om voor wat verkoeling te zorgen. De starshade kan zowel op gras als op een harde ondergrond geplaatst worden.

Tentenverhuur Eventinators levert professionele tenten

Eventinators hecht veel belang aan professionaliteit dit zowel op vlak van het leveren van goed en proper materiaal alsook bij het meedenken wat nuttig kan zijn voor de klant. Eventinators probeert elke klant op maat te helpen en mee te denken welke tentenuitrusting het best in het kader van het evenement past. Indien er getwijfeld wordt als een tent kan staan, komen we dit vooraf opmeten. Voor de opbouw en afbouw wordt er in samenspraak met de klant overlegd wanneer dit best zou gebeuren.

Bekijk nu onze diverse tenten en contacteer ons gerust indien u vragen heeft!

This post was written by
Comments are closed.